Welkom op het Sekswoordenboek forum!

Wil je meepraten over dit onderwerp of heb je zelf een vraag die je wil stellen? Maak een profiel en je kan direct berichten plaatsen.
Ben je al lid? Log in om mee te praten.

Auteur Topic: [Misbruik] Door vader jarenlang  (gelezen 334 keer)

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 21:18:10
0
Beste iedereen,

In navolging van de mededeling dat SWB er mee stopt wil ik alsnog even mijn verhaal kwijt in de hoop dat ik, voordat SWB er mee stopt, advies kan krijgen die het probleem wat uit de wereld kan helpen. Zit er namelijk erg mee. Al vaker een topic over gestart. Maar ben nu 25 en wil wel eens kijken of ik mijn horizon kan 'verrijken' om van het probleem af te komen, hulp te zoeken, of zoals hier advies te vragen en m'n verhaal kwijt te kunnen, want in dat laatste geval lucht het wel op.

het is een lang verhaal geworden. Dus als je tijd over hebt lees rustig verder... alvast bedankt!

We waren een 'normaal' gezin, zoals je dat ook zou denken ook bij je eigen familie. M'n vader en moeder werkte allebei. Ik was de jongste in een gezin met 3 zussen in 1 broer. Ik merkte soms wel eens wat, zoals een deur van m'n ouders hun kamer die op slot was met de stropdas voor het sleutelgat, of vage woorden die m'n vader maakte naar m'n zussen toe, maar zonder echt door te hebben wat er aan de hand was of waar hij op doelde. Achteraf vielen alle puzzelstukjes op z'n plek, maar als 12-13 jarige heb je daar geen weet van

14-05-2006. Politie op bezoek. Iemand had melding gemaakt van mishandeling naar kinderen toe. Politie komt, overlegt en gaat weer zonder verrichte zaken. Vader boos op zussen.
01-06-2006. Mijn zussen lopen weg van huis.
02-06-2006. Mijn vader neemt een dag vrij. Ik kom om 15:00 's middags thuis en m'n vader vraagt me of ik al contact met m'n zussen heb gehad en vraagt of ik ook weet waar ze zijn. Geen idee zeg ik, en vervolg m'n weg naar de bank om tv te kijken. M'n vader zit op dat moment aan de eettafel met z'n telefoon in de handen. Nog geen kwartier later stopt er een Politie auto bij ons op de oprit.
"Pap, er staat een politieauto voor de deur" en zie daar de schrik in z'n ogen. Hij stapt op en loopt de gang in en doet de tussendoor achter zich dicht. De twee poltiieagenten vertellen hem waar ze voor komen met de mededeling u bent aangehouden. (alleen aangehouden verstond ik).

Nou dan sta je wel even perplex. Wat is er gebeurt? Waarom nemen ze je mee?
M'n vader zei tegen de agenten hebben jullie één moment? Bel ik ff mijn vrouw op dat ik haar vanavond niet op kan komen halen, en deed dat ook. Daarna keek ie nog even om zich heen, vast met de gedachte dat ie dit huis nooit maar dan ook nooit weer zou zien.

Oké... Papa is dus meegenomen met de politie auto, daar sta je dan in de woonkamer. Tranen rollend over m'n wangen vol ongeloof niet wetend wat te doen... Zus komt thuis, en ik zeg dat pap opgepakt is en zie in plaats van schrik, opluchting in haar ogen. Whaattt? M'n broer die een halfuur later thuis kwam kon ook z'n oren niet geloven. Wat is er gebeurt? M'n oudere zusje, die geestelijk een beetje beperkt is, floept er al gelijk uit "ja papa heeft wel eens sex met me gehad"

In de avond komt m'n moeder thuis en iedereen vol ongeloof wat er vandaag gebeurt is. We wisten dat er wat problemen waren met de gedragsproblematiek van m'n zussen, maar hadden nooit gedacht dat ze de politie zouden bellen.
Had ook nooit durven dromen wat er toen gebeurt was, zou gebeuren.

School gebeld met de mededeling wat er gebeurt was "gewoon komen' zei de leraar. De volgende dag naar school was een kwelling, ik voelde me zo kut wist niet waar ik moest beginnen, wat ik moest doen. Ik kom te laat op school en de leraar zegt"haal maar even een te-laat-briefje op bij de conciërge" . Vandaag even niet zeg ik, en ga zitten aan m'n tafel. De leraar negeert mij gelukkig. Ik ben er ook totaal niet bij vandaag. 5 minuten later houd ik het niet meer, word helemaal gek in m'n hoofd, tranen rolde over m'n wangen en heb m'n spullen gepakt, de klas uitgelopen, fiets gepakt en naar huis gefietst. School verbaasd, het maakte me niks meer uit. In tijden niet zo ellendig gevoeld.

In de dagen en weken die volgden heb ik het niet meer naar mijn zin gehad op school. En ben er ook niet meer heen geweest.
De reden was o.a dat ik de krantenwijk om 05.00u van m'n vader op me moest nemen, en ik daarna weer in slaap viel.
Het kon me allemaal niet meer schelen.

De maanden erna. Moeder kwam laat thuis, vroeg weer weg, alles om ons te eten kunnen geven. Want vaste lasten gingen gewoon door, eten, drinken moest er gekocht en gemaakt worden. Rekeningen gingen door, hypotheek moest betaald worden. Ik zag m'n moeder achteruit gaan en vandaag de dag vind ik dat zacht gezegd nog het kuste van allemaal. Maargoed, we moesten door.
Paar maand later huis te koop, verhuisd naar een huurwoning wat te koop stond. Na een halfjaar werd dat huis verkocht en moesten we weer verhuizen. Maar, toen hadden we niet zo snel een huis.

Dus m'n moeder naar een daklozen opvang. Tussen de drugsverslaafden. Ik naar een crisisopvang voor probleemjeugd. Mijn broer en zus naar vrienden.
Toen begon het. Kwam tussen allemaal probleemjongeren, dat ik dacht van ik heb niks gedaan en kom hier terrecht. Toen werd ik wel een probleem. Wat volgde was een OnderToezichtsStelling. Kinderbescherming, jeugdzorg, rechtbank, alles was van de partij om mij te vertellen wat ik moest doen en wat vooral niet, terwijl ik niks gedaan had. Ja, alleen niet naar school, maar dat had een reden.

Jaren verder ben ik van crisisopvang naar begeleid kamer wonen gegaan. En vanuit daar op mijzelf. M'n moeder heeft nu een eigen woning en 2 van de 3 zussen hebben kinderen. Mijn broer en ik zijn nagenoeg gelijk, niks verder gekomen, aan de (soft)drugs gezeten. Geen school, geen opleiding, beetje alles depressief zien zegmaar. Alhoewel ik wel meer bereikt heb als m'n broer, het voelt nagenoeg hetzelfde.

maar op 1 punt ben ik niks verder gekomen.
Vroeger, toen ik  nog thuis woonde en van het hele sexueel misbruik geen sprake was, had ik wel eens sjans met de meiden uit het dorp. Mooie meiden ook nog, waarvan vrienden zich afvroegen hoe ik zo goed met ze overweg konden.
Nadat m'n vader opgepakt was veranderde dat. Wist niet meer hoe ik met ze om moest gaan, of hoe ik het aan moest pakken als ik een meisje leuk vond. Zeg maar ineens heel erg onzeker.

Vanaf dat moment, nu zo'n 12 jaar verder, is er niks verandert. Heb nog nooit een vriendin gehad, misschien 1x volwaardig seks kunnen hebben. Met 4 meisjes seks kúnnen hebben maar is er niet van gekomen omdat ik onzeker was of niet goed wist hoe te handelen, terwijl zo iets de normaalste zaak van de wereld is.

De gedachte erachter is dat ik bang ben ooit zo te worden als mijn vader.
Jaren lang (10+) mijn 3 zussen sexueel misbruikt.

Sinds hij dat op zijn kerfstok heeft heb ik moeite met vrouwen, seksualiteit en had lang de gedachte dat ik misschien homo zou zijn, omdat ik dacht als het niet lukt met vrouwen, dan ben je geen hetero. Nou, daar ben ik inmiddels uit, ben zeker hetero, vind vrouwen mooi, leuk om mee te praten, erg opwindend als je de juiste hebt, alleen het stukje verder dan praten (sexueel) doet mij in de stress raken omdat ik het niet gewend ben, en het dominante gedrag van mijn vader naar vrouwen toe, het er toe leid, dat ik niet zo wil worden en ik op één of andere manier niet meer die connectie met vrouwen heb.
Kan niet sjansen, en als iets verder gaat dan vriendschappelijk haak ik in nature al af omdat ik niet echt weet wat ik moet doen. Pas als het écht comfortabel, gezellig is, geen probleem./ Maar anders vind ik het moeilijk om met de situatie om te gaan. Terwijl vrienden, daar geen moeite mee hebben lijkt het wel. Die hebben ook meerdere vriendinnen gehad dus hebben 'ervaring' hoe met ze om te gaan en maken er een sport van.

Heb vroeger ook wel eens dates gehad met meisjes. Zoiets resulteerde dan in seks. Maar één meisje heeft best wel iets lelijks gezegd namelijk dat m'n lul klein is. 14cm is geen wereldschokkend groot formaat, maar ze zei dat álle mensen waar ze seks mee had gehad veel groter was.Dat was even een domper. Sindsdien ook nooit echt lekker, comfortabel, seks kunnen hebben omdat ik twijfel of ie wel groot genoeg is. Best moeilijk onderwerp om over te hebben.........

Dit is verteld over 12 jaar.
Ben nu 25 jaar. Vader zit nog steeds vast, o.a door TBS met dwangverpleging. Familie is uit elkaar gevallen.
En ben voor een vrouw totaal niet aantrekkelijk. Kijk, uiterlijk kan je wat aan doen. MAar als innerlijk wat terughoudend is, dus soort van safety-zone, is dat voor een vrouw onaantrekkelijk omdat ze zoiets terug wenst te ontvangen in gedrag, zo beginnen relaties...

LAatste keer seks is 2 jaar terug, en ook al boeit dat me vrij weinig. Lijkt wel alsof iedere vrouw een stoere man wilt. Vrouwen willen schijnbaar meer seks dan mannen.
Want ik had een maand terug een leuk meisje ontmoet via Tinder. Totaal onschuldig. Ze zei dat ze geen jongen wilt die het alleen voor de seks doet, ik dacht perfect zo één ben ik niet want m'n vader deed seks uit lust en  dat lukt me niet.
Afijn, leuk gepraat en ook over seks gepraat. Tot het geweldige idee gekomen dat seks op de 1e date best wel lekker zou zijn. Maar op de date niet verder gekomen als wat geknuffel, gezoend en gedaan maar tot seks kwam het niet, waarom, geen idee, waarschijnlijk weer een stemmetje in m'n hoofd die zei seks uit lust is niet goed... want vrouwen zetten daarin de 1e stap niet zoiets 'hoort ' de 1e stap vanuit de man te zijn. Dus lang verhaal kort, wou 2e keer afspreken misschien dat dan de vertrouwensband er wat meer is, er minder 'druk' op zit omdat ik haar al ken, maar ze reageerrt niet meer, appt niet meer :'). Dus duidelijk verpest, omdat die 1e keer seks op de 1e date er niet van kwam. Vind dat best lelijk qua sittuatie. En dan hadden we het nog niet eens over het formaat in m'n broek gehad.

Bij zulke dingen zakt de moed me wel een beetje in de schoenen.
Ben in September vorig jaar gestopt met blowen na dit 10 jaar gedaan te hebben.
Vorige week maar weer ééntje aangestoken onder het mom van het kan me niet meer schelen, na die date met dat meisje. Voelde als thuiskomen. Even weer van alle stress verlost. Niet meer nadenken. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ik een dag later me weer net zo beroerd voelde als de dag voordat ik er één op stak, dus dat heb ik ook gelijk maar de kiem gesmoord. Wil niet weer verslaafd raken.

Ik hoop dat jullie m'n verhaal beetje begrijpen. En misschien advies kunnen geven?

Een 7-8 jaar geleden nog op twee meets geweest van swb, dat was gezellig, was toen nog volop actief, en mensen verwachtten dit verhaal niet achter mijn persoonlijkheid qua gedrag en als persoon. Maar toch is het er. Kom er maar niet vanaf. Al regelmatig naar een therapeut / psycholoog geweest maar niks geholpen. Is ook niet niks als je vader een pedofile is.
Offline Leeuwtje

 • Bekend Lid
 • ****
 • Leeftijd: 22
 • Land: nl
 • Geslacht: Vrouw

Gepost op: 13-03-2018 21:27:32
0
Wauw ik heb het hele verhaal gelezen. Ik heb eigenlijk geen tips maar wil je enorm veel sterkte wensen.

Offline Hainje

 • Erelid
 • *****
 • Leeftijd: 34
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 21:35:50
0
Al eens aan EMDR gedacht? Volgens mij word dat wel vaker bij zulke trauma's ingezet.
Details blijf je houden.

Save the earth, don't give birth.

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 21:53:07
0
Al eens aan EMDR gedacht? Volgens mij word dat wel vaker bij zulke trauma's ingezet.
EMDR durfde mijn safety-zone mindset toen niet aan. Kan er nu wel weer aan beginnen als zoiets echt soelaas biedt.

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 21:53:40
0
Al eens aan EMDR gedacht? Volgens mij word dat wel vaker bij zulke trauma's ingezet.
Dankje!

Hoe zou jij het vinden als je een vriend zou treffen met bovengenoemd probleem, als ik dat mag vragen? :)

Offline Hainje

 • Erelid
 • *****
 • Leeftijd: 34
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 23:40:53
0
EMDR durfde mijn safety-zone mindset toen niet aan. Kan er nu wel weer aan beginnen als zoiets echt soelaas biedt.
Kan ik begrijpen, je moet je verleden dan onder ogen zien. Is heel wat anders dan een pakje boter halen bij de Jumbo. Dus op zijn minst overleggen met de huisarts/psycholoog kan geen kwaad. Of je ook daadwerkelijk toe bent aan die therapie kan alleen jij zeggen.

Dankje!

Hoe zou jij het vinden als je een vriend zou treffen met bovengenoemd probleem, als ik dat mag vragen? :)
Verschrikkelijk natuurlijk. Het waarom heb je al haarfijn zelf omschreven. Of ik er ook echt zou zijn voor die vriend weet ik niet. Ik kan uiteraard een luisterend oor zijn, maar zelf zit ik ook met de nodige issues qua zelfbeeld. Dus niet zeker of ik zoiets langdurig zou trekken.
Details blijf je houden.

Save the earth, don't give birth.

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 23:43:47
0
[..]
Kan ik begrijpen, je moet je verleden dan onder ogen zien. Is heel wat anders dan een pakje boter halen bij de Jumbo. Dus op zijn minst overleggen met de huisarts/psycholoog kan geen kwaad. Of je ook daadwerkelijk toe bent aan die therapie kan alleen jij zeggen.
[..]
Verschrikkelijk natuurlijk. Het waarom heb je al haarfijn zelf omschreven. Of ik er ook echt zou zijn voor die vriend weet ik niet. Ik kan uiteraard een luisterend oor zijn, maar zelf zit ik ook met de nodige issues qua zelfbeeld. Dus niet zeker of ik zoiets langdurig zou trekken.
Achterlijk. Ik dacht dat ik op "Citeer Leeuwtje" had gedrukt  :')

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 13-03-2018 23:46:15
0
[..]
Kan ik begrijpen, je moet je verleden dan onder ogen zien. Is heel wat anders dan een pakje boter halen bij de Jumbo. Dus op zijn minst overleggen met de huisarts/psycholoog kan geen kwaad. Of je ook daadwerkelijk toe bent aan die therapie kan alleen jij zeggen.
[..]
Verschrikkelijk natuurlijk. Het waarom heb je al haarfijn zelf omschreven. Of ik er ook echt zou zijn voor die vriend weet ik niet. Ik kan uiteraard een luisterend oor zijn, maar zelf zit ik ook met de nodige issues qua zelfbeeld. Dus niet zeker of ik zoiets langdurig zou trekken.
Denk dat ik met zo'n instelling ook ben heengegaan de eerste keren, zovan ik fix het zo even komt wel goed. Bleek toch wat moeilijker te zijn.
Die laatste vraag was bedoeld voor de vrouwelijke reaguurder haha. Maar toch bedankt voor je antwoord (Y).

Het is ook echt een dilemma waar je hoopt door de jaren heen vanzelf vanaf te komen, maar ik praat nu vanaf m'n 25e levensjaar en dan begint het toch wel echt vervelend te worden. Als je 18 bent denk je dat het komt door verlate puberteit en door het gebeuren met het misbruik van m'n vader. Maar, 7 jaar later.... ben je zo. En dan zit je hier. Toch wel gek dat de jaren zo snel voorbij gaan en je geen fuck opschiet :').

Offline Incel!

 • Erelid
 • *****
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 14-03-2018 00:18:46
0
Kan je maar een advies geven en dat is: jij bent niet je vader!!
Verder wil ik je veel sterkte en succes wensen want het is niet misselijk wat je op jonge leeftijd hebt meegemaakt.
Seks is natuurlijk maar nooit vanzelfsprekend!!!
Age is only a number, weight is only a number. I've decided, numbers are really starting to piss me off!!
Life can only be understood backwards. Unfortunately it must be lived forwards.

Offline Regolo

 • Bekend Lid
 • ****
 • Leeftijd: 31
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 14-03-2018 08:32:38
0
Heftig verhaal, sterkte.

Sowieso lijkt het me goed om toch nog eens met een psycholoog een aantal sessies te doen en van daaruit te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht dat EMDR of misschien hypnotherapie een oplossing kan bieden, maar daar kan een professional je ongetwijfeld meer over vertellen dan ik.

Overigens lijk je nu alles toe te schrijven aan de historie met je vader. De kans bestaat echter dat er ook nog andere factoren een rol hebben gespeeld die jou hebben gevormd (bijvoorbeeld drugsverslaving), je moet dit niet bij voorbaat uitsluiten als potentiële oorzaak.

Offline kiekeboe

 • Forummeubel
 • *
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 14-03-2018 15:36:28
0
Heftig verhaal, sterkte.

Sowieso lijkt het me goed om toch nog eens met een psycholoog een aantal sessies te doen en van daaruit te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht dat EMDR of misschien hypnotherapie een oplossing kan bieden, maar daar kan een professional je ongetwijfeld meer over vertellen dan ik.

Overigens lijk je nu alles toe te schrijven aan de historie met je vader. De kans bestaat echter dat er ook nog andere factoren een rol hebben gespeeld die jou hebben gevormd (bijvoorbeeld drugsverslaving), je moet dit niet bij voorbaat uitsluiten als potentiële oorzaak.
het gaat over de oorsprong en als ik zijn verhaal zo lees zie ik die oorsprong toch wel daar liggen. Niet alleen dat de familie toen ontwricht is en daardoor in een verkeerde omgeving terecht gekomen is. Maar ook zoals hij schrijft dat zijn mind set veranderd is, dat hij een blokkade heeft door zijn geschiedenis.

Verder ben ik ook bang dat er weinig tips te geven zijn, vooral heel veel sterkte en hopelijk vind je toch een therapeut die jou wel kan helpen.

PS wat betreft je penis, nou 14 cm is ECHT niet klein, ook hier op SWB lijkt dit klein, hier zeggen ook heel veel een boven gemiddelde penis te hebben maar ik ben er toch wel van overtuigd dat het gemiddelde wel degelijk klopt. Verder weet ik (helaas) ook uit ervaring dat zo'n opmerking tijdens de seks hard, heel hard kan aankomen.
Ik ben niet nieuwsgierig, ik ben belangstellend

 :)

Offline Krumei

 • Bekend Lid
 • ****
 • Leeftijd: 26
 • Land: be
 • Geslacht: Vrouw

Gepost op: 14-03-2018 17:50:29
0
Een aanvulling op wat hier al gezegd is:
Probeer na een mislukte date de oorzaak niet altijd bij jezelf te leggen. Bv. als een meisje vanaf de eerste keer seks wil, en meteen afhaakt als dat niet lukt, nou sorry maar dan is dat haar probleem en niet de jouwe. Iemand met zo weinig respect voor een ander kan je beter laten gaan.

Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 15-03-2018 21:27:02
0
Kan je maar een advies geven en dat is: jij bent niet je vader!!
Verder wil ik je veel sterkte en succes wensen want het is niet misselijk wat je op jonge leeftijd hebt meegemaakt.
Dankje! En dat hoop ik maar! Bij mij gaat de gedachte rond op zo'n moment, mijn vader seks had voor lust. Als ik dan seks zou hebben ook uit lust zou ik misschien hetzelfde worden als hem. De eerste keren seks met een meisje zag ik ook een beeld voor me dat ie bezig was / zou zijn met m'n zussen en dat is best vervelend. Terwijl seks uit lust dan wel liefde de normaalste zaak van de wereld is. Maar als ik er geen goed gevoel bij heb, dat wil zeggen dat ik denk dat ik iets verkeerds doe (uit respectvol oogpunt naar vrouwen toe, zovan ik doe het alleen voor seks en meer niet), vind ik 't moeilijk om 'm stijf te houden.


Offline Krat BierTopic starter

 • Actief Lid
 • ***
 • Leeftijd: 25
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 15-03-2018 21:32:46
0
[..]
het gaat over de oorsprong en als ik zijn verhaal zo lees zie ik die oorsprong toch wel daar liggen. Niet alleen dat de familie toen ontwricht is en daardoor in een verkeerde omgeving terecht gekomen is. Maar ook zoals hij schrijft dat zijn mind set veranderd is, dat hij een blokkade heeft door zijn geschiedenis.

Verder ben ik ook bang dat er weinig tips te geven zijn, vooral heel veel sterkte en hopelijk vind je toch een therapeut die jou wel kan helpen.

PS wat betreft je penis, nou 14 cm is ECHT niet klein, ook hier op SWB lijkt dit klein, hier zeggen ook heel veel een boven gemiddelde penis te hebben maar ik ben er toch wel van overtuigd dat het gemiddelde wel degelijk klopt. Verder weet ik (helaas) ook uit ervaring dat zo'n opmerking tijdens de seks hard, heel hard kan aankomen.
Ik kreeg destijds hulpverlening maar doordat er zoveel instanties aan mij liepen te trekken zoals eerder genoemd, kinderbescherming, jeugzorg, rechtbank ondertoezichtstelling waar ik wel eens heen moest, heb ik een afkeer gekregen tegen hulpverlening en had ik niet het idee dat ze me konden helpen. Dat heb ik nog steeds. Maar 3 jaar geleden heb ik  mezelf toegezegd toch weer hulp te zoeken, soort van Lentis maar dan een instantie die Lentis overgenomen heeft (naam kwijt). Hier ben ik 6x heen geweest en kreeg even een rekening van €385,- eigen risico toen was de grap er al snel af. Dus sindsdien  ook niet meer heen geweest. Dacht ik fix het zelf wel, zo moeilijk kan het niet zijn m'n 'angst' te overwinnen en een vrouw te neuken. En eens een relatie te kunnen hebben.

Nooit samen gewoond, nooit relatie gehad. Dus veel vrouwen vragen zich af wat er dan mis met je is. Aangezien de meeste je dan aanzien als saai, of vrouwen-schuw. Moeilijk uit te leggen maar de meeste verwachten wel beetje ervaring. Dat mis ik een beetje.

Als ik ' in harde toestand ook bekijk is ie niet klein, zijn zeker gasten die het met minder moeten doen. Maar het is natuurlijk geen 20cm. Ze moeten het er maar mee doen :P. gelukkig maakt de dikte nog een beetje goed. Wel is zo'n reactie niet goed voor je gevoel qua mannelijkheid, dus jij hebt er ook wel beetje ervaring mee met zulke?. Spreek haar ook niet meer, gelukkig.
« Laatst bewerkt op: 15-03-2018 21:35:00 door Krat Bier »

Offline Peter Wood

 • Bekend Lid
 • ****
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 15-03-2018 21:35:07
0
Dáár moet je dus hulp bij zoeken. Van die gedachtes moet je af.
Je hebt overigens een hele normale maat penis. Jammer dat verkeerde gedachtes oorzaak zijn voor het niet stijf houden van je penis.