Welkom op het Sekswoordenboek forum!

Wil je meepraten over dit onderwerp of heb je zelf een vraag die je wil stellen? Maak een profiel en je kan direct berichten plaatsen.
Ben je al lid? Log in om mee te praten.

Auteur Topic: [Verliefd] Niet helemaal zeker  (gelezen 223 keer)

Offline TreveeTopic starter

 • Nieuw Lid
 • *

Gepost op: 11-03-2018 13:31:49
0
Hey daar! Hier ben ik alweer met een vraag over een meisje dat ik leuk vind.
We zitten samen voor en les in een hogeschool. In het begin was ik nog niet helemaal comfortabel in de groep, nog wat zoeken waar je thuishoort en van die dingen. We hadden toen wel wat oogcontact gemaakt, maar ik heb haar nooit aangesproken. Tot een paar weken geleden.
Ik stond buiten te wachten op iemand, ze kwam voorbij en ik vroeg haar naam, ze gaf hem en zei "aangenaam!" waarop ik dit terug zei en ook "tot volgende week", wat zij weer terug zei.
2 weken later (we hadden een lesvrije week tussen de lessen) gingen we toevallig samen naar buiten, en moest ze ook heel toevallig in mijn richting uit, en zij begon het gesprek. We praatten wat, en gingen uiteindelijk elk onze weg. De week erna, op dinsdag, hadden we toevallig een andere les samen, en ik heb haar tijdens de pauze aangesproken. Toen ik "hey" zei, begon ze te glimlachen en ik vroeg wat domme vragen over het vak dat we toen hadden, en ze vertelde me wat ze op het examen had het jaar voordien. Ik stuurde haar die avond een berichtje over het examen, als excuus om ook met haar buiten de lessen te praten en haar een beetje beter te leren kennen. Het duurde een tijdje voor ze antwoordde (maar ze is nu ook niet superactief op sociale media), maar toen ze gaf me wat uitleg over het examen en even later stuurde ze me of ik niet mee wou gaan oefenen voor dat vak. Ik maakte een mopje en stemde hierin toe. Ik dacht "oke lekker ze wilt wel praten", en stuurde haar een paar berichtjes, ze antwoorde telkens wel, maar opeens stopte ze met antwoorden. Ik dacht dat dit het dan was, vreemd genoeg wou ze dan toch niet praten dacht ik.
Een week later hadden we weer les samen en dacht ik dat ze niet echt meer wou praten. Toen de les gedaan bleef ik wat praten met een vriend, en toen ze naar buiten kwam vroeg ik gek genoeg "moet je weer naar [station]?" waarop ze ja zei en ik ook gek genoeg met haar meestapte. We praatten alsof er niets gebeurd was, ze vertelde me dat ze naar een beurs ging gaan, en ik zei dat ik nog aan het twijfelen was, waarop ze zei "ja ik rij met iemand mee dus ik kan niet echt zeggen dat we je meenemen, anders", en toen zei ik van "oh anders kijk ik wel naar treintickets", we praatten wat verder over de beurs en over koetjes en kalfjes en we gingen weer uit elkaar. 's Avonds stuurde ik haar -puur informatief- een berichtje, ze antwoordde doodnormaal, en stuurde me de volgende dag zelf een berichtje om te vragen of ik al tickets had, omdat ze er geen meer had kunnen kopen. Ik zei dat ik er ook geen had en een mail had gestuurd naar de organisatie, waarop ze antwoordde dat ze op de FB pagina een bericht had geplaatst + een bericht ernaar had gestuurd. Zoals ieder mens wel doet vertelden we elkaar hoe stom het was dat we niet konden gaan, dat het best interessant zou geweest zijn etc. maar het enige verschil nu was dat ze (; in haar berichten stak, wat mij dan weer leek dat ze toch openstond voor een casual gesprek, dus antwoord ik op wat ze me gestuurd had en maakte een mopje over dat ik nu tijd had om een film te zien waar ik bestaan niet vanaf wist toen ze de titel tegen me zei de dag ervoor (toen we naar het station stapten). 3 keer raden wat ze nou weer, gedaan heeft, ja gefeliciteerd ze heeft mijn berichten gewoon weer gelezen.
Wie snapt hier wel iets van? Wie o wie zegt me wat ik het beste doe?

Offline Peter Wood

 • Bekend Lid
 • ****
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 11-03-2018 14:07:48
0
Ik begrijp dat het allemaal wat verwarrend is. Jouw verhaal/schrijfstijl maakt het voor mij ook niet veel duidelijker.
Je vind haar duidelijk aardig en zij doet aardig terug. Maar of hier nou sprake is van verliefde gevoelens? Ik heb de indruk dat jij graag verliefd zou willen zijn. Dan moet er toch echt nog wel wat meer tussen jullie zijn.
Probeer reŽel te blijven en verheerlijk niet iedere reactie van haar. Blijf vriendelijk naar elkaar en wanneer het vertrouwelijker wordt, kun je je gevoelens wat meer laten gaan.

Offline Lunake

 • Erelid
 • *****
 • Leeftijd: 30
 • Land: be
 • Geslacht: Vrouw

Gepost op: 13-03-2018 09:48:45
0
Pfoeh, inderdaad beetje verwarrend verhaal. Dus als ik het goed begrijp hebben jullie sinds kort af en toe en casual gesprekje als jullie elkaar zien, maar ze antwoordt niet altijd op je facebook berichten of breekt het gesprek soms plots af? Ga niet teveel af op facebook zou ik zeggen en lees niet teveel in dat soort dingen. Je maakt allerlei aannames, waar ik niet meteen reden voor zie. Er zijn toch heel wat positieve signalen ook? Ga daar op af, praat gezellig met haar, kijk hoe je die gesprekjes kan uitbreiden (onderweg koffietje drinken ofzo als jullie samen aan het wandelen zijn), ... Als ze daar op ingaat, klinkt het vrij goed toch? Leer elkaar rustig kennen en dan zie je wel.

Ook al probeer je heel hard om het casual te spelen, je komt niet zo over in deze tekst ;) Vrouwen pikken dat toch op. Leg de verwachting niet meteen te hoog.

Offline TreveeTopic starter

 • Nieuw Lid
 • *

Gepost op: 13-03-2018 19:41:40
0
Ik begrijp dat het allemaal wat verwarrend is. Jouw verhaal/schrijfstijl maakt het voor mij ook niet veel duidelijker.
Pfoeh, inderdaad beetje verwarrend verhaal.
sorry, heb het een beetje snel geschreven. Bedankt om toch de moeite te nemen om te antwoorden!

Dus als ik het goed begrijp hebben jullie sinds kort af en toe en casual gesprekje als jullie elkaar zien, maar ze antwoordt niet altijd op je facebook berichten of breekt het gesprek soms plots af? Ga niet teveel af op facebook zou ik zeggen en lees niet teveel in dat soort dingen. Ga daar op af, praat gezellig met haar, kijk hoe je die gesprekjes kan uitbreiden (onderweg koffietje drinken ofzo als jullie samen aan het wandelen zijn), ... Als ze daar op ingaat, klinkt het vrij goed toch? Leer elkaar rustig kennen en dan zie je wel.
Jup, we spreken elkaar zowat altijd na de les.
Ik had ook al bedacht dat ik me er niet te veel van moet aantrekken dat ze niet altijd antwoordt, ze lijkt het gewoon altijd te doen.
Ze is morgen jarig, en we hebben ook echt puur toeval les samen morgen. Zeg ik iets van "Ik trakteer je omdat je jarig bent"? Wat als ze zegt dat ze ergens anders naartoe moet?

Bedankt!

Offline Lunake

 • Erelid
 • *****
 • Leeftijd: 30
 • Land: be
 • Geslacht: Vrouw

Gepost op: 15-03-2018 20:06:23
0
Bijvoorbeeld :) Go for it!

Niet teveel 'wat als' vragen stellen... Maak je jezelf helemaal gek mee ;)

 

anything