Welkom op het Sekswoordenboek forum!

Wil je meepraten over dit onderwerp of heb je zelf een vraag die je wil stellen? Maak een profiel en je kan direct berichten plaatsen.
Ben je al lid? Log in om mee te praten.

Auteur Topic: [Plasfetisj] Mijn fetisj depressie  (gelezen 183 keer)

Seekredalias

 • Gast

Gepost op: 08-03-2018 17:17:37
0
Hallo allemaal, ik wil graag mijn verhaal ergens kwijt omdat mijn voorkeur me mateloos frustreert. Als hierdoor een discussie ontstaat of vragen komen of worden beantwoord zou ik dit heel fijn vinden, ik wil er gewoon over kunnen praten. Omdat het nogal een lang verhaal is hoop ik dat het binnen de marges van de waslijst aan forumregels valt.

Om mezelf voor te stellen:
Ik ben een jongen/man van 26 jaar en heb nogal vreemde voorkeuren op seksueel gebied. Toen ik 6 jaar oud was wist ik het eigenlijk al waar ik opgewonden van werd, pas op latere leeftijd werd duidelijk dat ik een van de weinigen ben/lijk die deze voorkeur heeft.

Het vinden van een meisje/vrouw waarmee ik deze gedachten kan delen, en het liefst samen over kan fantaseren en uitvoeren lijkt ondoenelijk. Helaas was ik ook nog tot mijn 23e levensjaar super onzeker over mezelf en een vriendinnetje heb ik nooit gehad. Ik was 23 toen ik mijn eerste relatie aanging en ontmaagd ben. Ook kwam ik erachter dat de gemiddelde vrouw mij erg knap vindt waarmee ik (eindelijk) een deel van mijn onzekerheid kon achterlaten. Maar desondanks heb ik nooit iets verteld over mijn fantasie, niet aan haar, niet aan niemand. Uiteraard ben ik er wel mijn hele bewuste leven al mee bezig, en heb nu een goed beeld van wat ik eigenlijk zo leuk vindt.

Want plas fascineert me al zolang als ik me herinneren kan, omdat er duidelijke afspraken gemaakt zijn in onze maatschapij over de manier waarop we onze "afvalstoffen" achterlaten is het des te leuker om deze niet op te volgen en je zo extreem stout met je geslachtsdeel bezig bent. En dan nog even iets: plas & poep sex, wil men alsjeblieft ophouden met het in 1 adem noemen van deze twee? Ik snap dat het voor de meeste mensen dezelfde gruweling opwekt maar in alle wetenschappelijkheid is plas toch echt een heel stuk schoner.

Ik ben zeker van mening dat mijn dirty mind een 'joy forever' is maar zolang ik dit niet kan delen met een ander blijf ik die vreemde viezerik. Want hoe vertel ik dit? Hoe zorg ik ervoor dat ik een meisje vindt die dit met me wil delen? Ik ben nog altijd te onzeker om dit onderwerp aan te boren.

Een kleine overwinning na mijn 3 jaar samenwonen met mijn ex: Mijn sexuele frustratie liep hoog op, ik moest en zou toch absoluut een keer mijn fantasie waar maken, maar niet met haar. Ik heb in ons samenzijn vaak subtiele hints gegeven van mijn kronkels en wist hierdoor dat zij er helemaal niets van wilde horen. Ik heb haar gelukkig bijv. op vakantie wel over kunnen halen om in onze tent te plassen zodat ze niet naar de WC's hoeft, gelukkig was ze lui van aard en heb ik op deze manier het e.e.a. toch mogen ervaren. Maar bij onze avonturen in de slaapkamer (Helaas altijd casual, wat ik overigens ook leuk vindt hoor.. Maar ik wil meer!) heeft ze weleens aangegeven dat ze geen plas EN poepsex wilde en vroeg ze me rechtstreeks of ik dat wilde, omdat ook zij de twee begrippen aan elkaar plakt met het woordje "EN" kon ik zonder te liegen haar vraag met 'Nee' afdoen en verder hebben we het er niet meer over gehad.

Ik heb (mede) hierdoor mijn relatie beeindigd, wij klikken niet. Ik heb al mijn moed verzameld en haar in onze laatste ruzie stotterend proberen te vertellen wat me op dat gebied dwars zat. Omdat ik niet makkelijk uit mijn woorden kwam begon ze te gokken; "Ben je pedofiel?" ..... "what the fuck? Nee!" waardoor mijn uiteindelijke opbiechting wel een behoorlijke meevaller was. Ze heeft me verteld dat ze het eigenlijk niet heel vreemd vind en zelfs halfjes aanbood om me daarmee te helpen. Aangezien ik weet  dat ze er zelf niets leuk aan vindt kan ik niet geil worden van haar aanbod.

LAter een meisje getroffen waarmee ik een paar keer sex heb gehad, en aangezien ze me vrij snel vroeg of ik haar wilde wurgen / vastbinden tijdens de sex heb ik ook mijn voorkeur uitgesproken, ze reageerde vrij positief maar wilde het vanuit een onderdanig perspectief. In bed ben ik redelijk dominant maar over het algemeen wel zacht/teder, en als ik een bepaalde bui heb: hard. Welja, in de hoop dat ze mij ook zou helpen heb ik gedaan wat ze verlangde, ik heb haar met volle overtuiging vastgebonden aan mijn bed, haar gewurgd (met korte adempauzes om de 10-30 seconden, afhankelijk van haar reactie). Maar plas wilde ze me alleen geven vanuit een gedomineerde positie. Ook was ze er nogal terughoudend mee als ik er over begon, dus ik drong niet aan. Uiteindelijk is het er nooit van gekomen en is zij vreemd gegaan met een man die veel meer into BDSM was. Dus dit is ook niet wat ik zoek...

Nu ik weer een tijdje verder ben heb ik geprobeerd op internet een plek te zoeken waar ik mensen kan vinden met dezelfde ideeen hierover. Uiteraard vindt je die overal, beetje jammer alleen dat ik geld moet betalen (en ook heb gedaan) om op de meeste sites een berichtje te kunnen sturen. Nog veel jammerderderderderder dat 99% (of meer) van online profielen die claimen dit leuk te vinden NEP zijn :-(. Automatische berichtjes terug, zonder inspiratie, als geile man kwam ik hier iets te laat achter (lul, kweek verstand!). Zonde van het geld en raad het ook iedereen af...

Dit is het punt waar ik nu ben, ik ben mateloos gefrustreerd door de manier waarop het gros van de websites oplichters zijn die geld willen van gemakkelijke doelwitten: Geile mannen met extreme sexvoorkeuren die ze nergens kunnen verwezelijken. Daarnaast gebruiken de pornosites die hierop gericht zijn (voor mij) de verkeerde woordconstructies waarmee ze me snel slap krijgen (Geile sletjes willen in je bek pissen (Wie word hier geil van???? Wat is de doelgroep?? Huftermannen met een grote bek?)).

Even mijn fetisj op een rijtje:
Wel:
 - Plas van een meisje, overal, op/in mij, en op alle plekken waar het niet hoort.
 - kijken, voelen, horen, proeven en ruiken (laatste 2 alleen als het niet te geel is)
 - Plas van mij op plekken waar het niet hoort, maar wordt niet perce geil van het plassen over/in een meisje.
 - Het woord "Plas(sen)", kan spontaan geil worden als ik dit in boeken lees (context: vrouwelijk)
 - Voornamelijk: het geslachtsdeel van een aantrekkelijke vrouw die de actie uitvoert.

Niet:
 - Op de WC (opzich wel leuk vanwege plas maar een WC wekt bij mij ook afgunst op)
 - Poep
 - BD / SM (geen afkeur maar gewoon niet perce mijn voorkeur)
 - Luiers
 - Iedereen die ik niet aantrekkelijk vindt en het over deze onderwerpen heeft wekt bij mij dezelfde afgunst op als bij de gemiddelde persoon.

Waar ik me nog meer over frustreer is dat mijn voorkeur bij een heleboel mensen NIET te bespreken is. Maar als ik het onderwerp niet mag aanhalen zonder mezelf in mijn directe omgeving te bestempelen als die vieze gozer, hoe vindt ik dan iemand waarmee ik hiermee kan experimenteren?

Internet is geen optie, op de normale manieren is het een lot uit de loterij, en kan het ook niet rond gaan schreeuwen. Iemand suggesties?

Wie hier aangekomen is: Bedankt voor het lezen, het schrijven hiervan heeft me al voor een groot gedeelte geholpen mijn depressie hierover in te dimmen. Maar wees gerust, die depressie komt vrij snel terug.... PFFff, soms zou ik willen dat ik van "gewone" sex net zo geil zou worden, maar helaas, we hebben het niet zelf voor het kiezen. Het lijkt wel een geaardheid.

Liefs van een anonieme plas-fanaat.

Offline Peter Wood

 • Bekend Lid
 • ****
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 08-03-2018 17:49:04
0
Ik kan me voorstellen dat je niet even vaak plasseks kunt hebben als reguliere seks. Het vergt best wel wat georganiseer om het op jouw manier uit te voeren.
Daarbij komt dat je tot een minderheidsgroep behoort. In het dagelijks leven zul je niet makkelijk mensen zoals jij tegenkomen. Je zult dus moeten blijven zoeken op internet. Daar zul je helaas veel fake tegenkomen. Dat is inherent aan je bijzondere voorkeur. Maar daar zul je uiteindelijk toch iemand moeten vinden.

Of het mogelijk is weet ik niet, maar wellicht dat een seksuoloog je kan helpen om je voorkeur wat minder scherp te stellen.

Seekredalias

 • Gast

Gepost op: 08-03-2018 18:12:56
0
Dat even vaak geen realistische wens is had ik gelukkig vrij snel in de gaten, maar dat is ook niet zozeer wat ik zoek, tenslotte komt van herhaling toch vaak verveling. Maar desondanks ben ik je wel dankbaar voor je serieuze antwoord, wellicht zoek ik eens een seksuoloog op om het te bespreken. Want de taboe is wat het ondragelijk maakt, niet het gebrek aan vrouwen die hier eenzelfde idee over hebben. Het zoeken op internet blijf ik toch doen, net als iedere man, zolang ik mezelf maar in toom weet te houden en er geen geld meer aan uitgeef.

Overigens is het geen harde eis dat mijn toekomstige levenspartner een identieke voorkeur heeft, hooguit dat ze open-minded is, maar ik had niet verwacht dat deze bulletpoint op mijn bucketlist zo lastig te verwezelijken zou zijn. Soms krijg ik het gevoel dat ik wat dat betreft  "net zo goed" (bij wijze van spreke) pedofiel kunnen zijn en dat is waar de frustratie vandaan komt :-/

Offline Peter Wood

 • Bekend Lid
 • ****
 • Land: nl
 • Geslacht: Man

Gepost op: 08-03-2018 18:28:21
0
Je kiest je eigen seksuele voorkeuren niet. Maar je kunt wel proberen een modus te vinden waardoor het voor jou beheersbaar wordt.
Je moet voorkomen dat je op dit punt drammerig wordt. Dat je zo nodig je zin moet krijgen.

Seekredalias

 • Gast

Gepost op: 08-03-2018 18:51:46
0
Misschien is dat inderdaad de sleutel die ik zoek, deze kink in mn hoofd even vergeten bij het zoeken. 

OT:
Ik zie overigens net pas dat SWB stopt, erg jammer, sinds mijn 14e heb ik via hier namelijk al een hoop antwoorden gevonden, vandaar mijn terugkeer vandaag. Ook jouw naam "Peter Wood" klinkt me bekend, dus bij deze, bedankt voor jullie inzet!!! Ik heb hier altijd gevonden wat ik zocht: verlichting van m'n seksuele frustraties en serieuze antwoorden op soms lachwekkende vragen.
Dit dankwoord zal dan het laatste zijn wat jullie van me lezen hier, ik log met al mijn dankbaarheid uit en wens jullie het beste!

 

anything