Welkom op het Sekswoordenboek forum!

Wil je meepraten over dit onderwerp of heb je zelf een vraag die je wil stellen? Maak een profiel en je kan direct berichten plaatsen.
Ben je al lid? Log in om mee te praten.

Auteur Topic: [Opwinding] Het domineren...  (gelezen 136 keer)

Offline AmatusTopic starter

  • Actief Lid
  • ***
  • Leeftijd: 29
  • Land: be
  • Geslacht: Man

Gepost op: 07-03-2018 00:37:33
0
Beste mensen,

De laatste tijd dat ik redelijk aangetrokken ben tot het domineren van vrouwen.
Dit gaat soms zelfs tot het domineren van koppels...
Of toch dat ik deze fantasie heb en dankzij de wondere wereld van het internet heb ik dit al een enkele keren kunnen beleven.
Alleen zit ik hier ook verveeld mee aangezien dit zowat een geheim is. Dat is dan nog eens "fijn" want dat vind ik net aantrekkelijk of opwindend aangezien het compleet anoniem is.

Nu vraag ik me af of dit compleet vreemd is, of er nog mensen zijn met dit?
Het is ook zo dat mijn partner dit niet weet Ún ik het ook moeilijk vind om dat onderwerp van SM/Dominantie aan de kaart te brengen.

Offline RechterSok

  • Nieuw Lid
  • *

Gepost op: 07-03-2018 01:56:55
0
Het is niet vreemd, veel meer mensen hebben dit!

Ik kan je aanraden eens de vraag te stellen op Fetlife.com en dan in een van de algemene groepen. Er zijn daar enorm veel mensen met een zelfde probleem of gevoel als jij, die veel ervaring hebben in het hoe en wat.

Waarom vind je het moeilijk om het onderwerp aan te stippen bij je partner? Misschien wil ze er juist in mee gaan? Gezien je in Januari 2017 een vraag stelde over dat je vrouw meer de dominante kant op wilde tijdens de seks, neem ik aan dat ze er ook voor open staat. Wat toen als advies gegeven is geld nogsteeds, praat met haar.
« Laatst bewerkt op: 07-03-2018 01:59:19 door RechterSok »

 

anything